V pasci (Francúzsko-Kanada 2016)

v pasciShut In / Oppression
91 minút
Scenár: Christina Hodson. Réžia: Farren Blackburn. Kamera: Yves Bélanger. Strih: Baxter, Maryline Monthieux. Hudba: Nathaniel Méchaly. Účinkujú: Naomi Watts, Oliver Plat, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, Crystal Balint, Alex Braunstein, David Cubitt, Ellen David, Clémentine Poidatz, Tim Post a ďalší.
Slovenská premiéra 29. decembra 2016
Desaťročný Jacob Tremblay, ktorý zažiaril v dráme Izba, hrá tajomnú introvertnú sirotu, ktorej sa usiluje pomôcť detská psychologička Mary Portman (Naomi Watts). Sama sa vyrovnáva z tragédie, pri ktorej prišla o manžela a jej syn Stephen ostal paralyzovaný. Napriek tomu vezme Toma k sebe domov, aby sa mu mohla intenzívne venovať. Počas snehovej búrky chlapec zmizne a v Marynom dome sa začnú diať čudné veci. Niekto alebo niečo sa usiluje o jej i Stephenov život. Druhý dlhometrážny hraný film pre kiná skúseného televízneho režiséra Farrena Blackburna vznikol v Québecu s rozpočtom 10 miliónov dolárov vo francúzsko-kanadskej koprodukcii.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.