Prečo práve on? (USA 2016)

preco prave onWhy Him?
111 minút.
Scenár: Jonah Hill, John Hamburg, Ian Helfer. Réžia: John Hamburg. Kamera: Kris Kachikis. Strih: William Kerr. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally, Andrew Rannells, Cedric the Entertainer, Keegan-Michael Key, Griffin Gluck, Casey Wilson, Zack Pearlman, Steve Aoki, Jee Young Han, Elon Musk, Gene Simmons a ďalší.
Slovenská premiéra 22. decembra 2016
Na Vianoce síce zvyčajne cestujú deti domov k rodičom, ale Stephanie (Zoey Deutch) je zaneprázdnená počítačová odborníčka, a tak na sviatky cestujú rodičia za ňou do Silicon Valley. Majú sa spoznať aj s jej novým priateľom Lairdom (James Franco). Vysvitne, že je to bezohľadný výstredný potetovaný počítačový milionár, zvyknutý na to, že celý svet skáče tak, ako on píska. A kto neskáče, toho zmetie z cesty. Skrátka – tentoraz nie je lotor foter, ale zať. Námet Jonaha Hilla v produkcii Bena Stillera nakrútil John Hamburg, scenárista filmov ako Zoolander či Foter je lotor, režisér komédií Riskni to s Polly a Kamoš za všetky drobné.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.