Doctor Strange (USA 2016)

doctor-strange115 minút.
Scenár: Jon Spaihts, Scott Derrickson, C. Robert Cargill. Réžia: Scott Derrickson. Kamera: Ben Davis. Strih: Sabrina Plisco, Wyatt Smith. Hudba: Michael Giacchino. Účinkujú: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Benedict Wong, Amy Landecker, Scott Adkins, Daniel Eghan, Chris Hemsworth, Umit Ulgen, Meera Syal, Stan Lee a ďalší.
Slovenská premiéra 3. novembra 2016
V júli 1963 sa zrodil Dr. Stephen Vincent Strange, známy ako Doctor Strange, magický superhrdina komiksov vydavateľstva Marvel. Vyše pol storočia mu trvalo, kým to dotiahol na vlastný celovečerný hraný film určený do kín. Špičkový neurochirurg nadobudol superschopnosti po tragickej nehode, pri ktorej prišiel o schopnosť používať ruky. Keď mu tradičná medicína nedokázala pomôcť, obrátil sa na starú dobrú mystiku a stal sa najmocnejším čarodejníkom na (našom) svete. S rozpočtom 165 miliónov dolárov jeho dobrodružstvá nakrútil aj pre veľkoformátové kino IMAX 3D režisér hororov Hellraiser: Inferno, V moci diabla a Sinister Scott Derrickson. Do titulnej roly obsadil televízneho Sherlocka Holmesa – Benedicta Cumberbatcha.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.