Deväť životov pána Fúzika (Francúzsko-Čína 2016)

devat zivotovNine Lives
87 minút.
Scenár: Gwyn Lurie, Matt Allen, Caleb Wilson, Dan Antoniazzi, Ben Shiffrin. Réžia: Barry Sonnenfeld. Kamera: Karl Walter Lindenlaub. Strih: David Zimmerman, Don Zimmerman. Hudba: Evgueni Galperine, Sacha Galperine. Účinkujú: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Cheryl Hines, Mark Consuelos, Malina Weissman, Christopher Walken, Talitha Bateman, Teddy Sears, Jay Patterson, Jewelle Blackman a ďalší.
Slovenská premiéra 6. októbra 2016
Jedným z dôkazov globalizácie je fantastická komédia amerického režiséra Barryho Sonnenfelda (Rodina Addamsovcov, Muži v čiernom),. Odohráva sa v New Yorku, je v angličtine, účinkujú v nej hollywoodske hviezdy, kameramanom bol Nemec, ale s rozpočtom 30 miliónov dolárov ju vyprodukovali francúzske a čínske spoločnosti. Scenár síce písalo päť hlavných autorov, originalitou však nevyniká: arogantný bezcitný podnikateľ Tom Brand (Kevin Spacey) po autonehode precitne v tele kocúra. Ak nechce navždy ostať chlpáčom, má týždeň na to, aby svojej rodine dokázal, že ju miluje a záleží mu na nej. Nečudo, že snímka zožala zdrvujúce recenzie a diváci od premiéry na začiatku augusta nakúpili vstupenky len za 44 miliónov dolárov. České kiná film uvýdzajú pod názvom Já, kocour.
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.