Buchty a klobásy (USA 2016)

buchty a klobasySausage Party
89 minút.
Scenár: Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill. Réžia: Greg Tiernan, Conrad Vernon. Výtvarník: Kyle McQueen. Strih: Kevin Pavlovic. Hudba: Christopher Lennertz, Alan Menken. Účinkujú: James Franco, Jonah Hill, Kristen Wiig, Seth Rogen, Edward Norton, Salma Hayek, Paul Rudd, Bill Hader, Michael Cera, David Krumholtz, Danny McBride, Nick Kroll, Craig Robinson, Conrad Vernon, Sugar Lyn Beard a ďalší.
Slovenská premiéra 11. augusta 2016
Mená Setha Rogena a Jonaha Hilla čoby scenáristov a koproducentov prezrádzajú, že toto nebude bežná animovaná rodinná zábava, zdôrazňujúca tradičné hodnoty. Práve naopak – snímka Buchty a klobásy je práve taká detinsky vulgárna, ako jej názov! Párok Frank a jeho milovaná buchta Brenda si v prvom mládeži neprístupnom americkom animovanom filme po deviatich rokoch spokojne jestvujú v obchode a snívajú o tom, čo ich čaká, keď aj po nich príde vytúžený nákupný vozík. Ako vždy, realita je pravým opakom snov a konce každého jedla sú smutné. Režisér Conrad Vernon, tvorca animákov Shrek 2, Madagaskar 3 či Monštrá vs. Votrelci na filme spolupracoval s Gregom Tiernanom, ktorý má dosiaľ na konte len populárny animovaný seriál pre najmenšie detičky o lokomotíve Tomášovi. Výrobné náklady sa podarilo udržať pod 30 miliónmi dolárov.
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.