Matky rebelky (USA 2016)

Matky rebelkyBad Moms
101 minút.
Scenár a réžia: Jon Lucas, Scott Moore. Kamera: Jim Denault. Strih: Emma E. Hickox, James Thomas. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith, Annie Mumolo, Oona Laurence, Emjay Anthony, David Walton, Clark Duke, Jay Hernandez, Wendell Pierce, Jevgenija Kuzmina a ďalší.
Slovenská premiéra 11. augusta 2016
Bavili nás ako bláznivé teenagerky, bavia nás ako zaslúžilé matky a vyzerá to tak, že nás budú baviť aj ako babičky z domova dôchodcov. Aspoň sa o to budú usilovať. Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Applegate a Jada Pinkett Smith sú hviezdami komédie scenáristicko-režisérskej dvojice Scott Moore – Jon Lucas (Všetky moje ex, Vo štvorici po opici, Na šrot). Amy (Mila Kunis) nevie čo skôr – venovať sa deťom, manželovi alebo kariére? Dostane sa do konfliktu so skupinou ortodoxných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith), ale získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a začnú si užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby a napokon z nich  spraví lepšie matky. Možno.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.