Doba ľadová: Mamutí tresk (USA 2016)

doba ladova 5Ice Age: Collision Course
94 minút.
Scenár: Michael Berg, Yoni Brenner, Aubrey Solomon, Michael J. Wilson. Réžia: Mike Thurmeier, Galen T. Chu. Kamera: Renato Falcão. Strih: Christopher Campbell, Erin Crackel, James Palumbo. Hudba: John Debney. V slovenskom znení účinkujú: Richard Stanke, Jozef Švoňavský, Miloslav Kráľ, Elena Podzámska, Bianka Bucková, Viktor Horján, Tibor Frlajs, Gabriela Dzuríková, Marek Suchitra, Kristína Turjanová a ďalší.
Slovenská premiéra 14. júla 2016
2,8 miliardy dolárov utŕžili vo svetových kinách predchádzajúce štyri časti populárnej série rodinných digitálne animovaných komédií. V roku 2002 sa to celé začalo nevinne. Opustené ľudské mláďa voľky – nevoľky dalo dohromady utáraného chaotického leňochoda Sida, mrzutého mamuta Mannyho a šabľozubého tigra Diega, ktorý má príliš dobré srdce na to, aby bol obávaným predátorom. Z pokračovaní sa vytratili poézia, morálny apel i ľudské postavy, ale pribudli komické scénky, exotické prostredia i ďalší zvierací hrdinovia. Jeden z najobľúbenejších, smoliarsky veveričiak Scrat, v honbe za žaluďom spustí sériu kozmických katastrof, ktoré ohrozia i Zem. Naši traja hrdinovia teda opäť bojujú za záchranu celého sveta. Podľa prvých reakcií amerických recenzentov sa im to však veľmi nedarí. Nechýbajú slovné spojenia ako „najzbytočnejšie pokračovanie roka“ a podobné. Pravdaže, publikum to nijako neodradí.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.