Letné novinky Kina Film Europe

KinoFilmEurope resizePriatelia európskeho a festivalového filmu,do konca júna sa môžete tešiť na distribučné premiéry dvoch vynikajúcich filmov. Komúna je komediálna dráma dánskeho oceňovaného a výnimočného režiséra Thomasa Vinterberga, ktorá bola uvedená na tohtoročnom Berlinále.

Témou filmu je sen o živote v komúne a hlavnými hrdinami skupinka uletencov a snílkov, ktorých idylku naruší - aké banálne – jedna krásna blondína. Priaznivcom čiernej komédie v štýle bratov Coenovcov dávame do pozornosti film Schneider vs. Bax holandského režiséra Alexa van Warmerdama. Nájomný vrah dostáva na prvý pohľad ľahkú zákazku, ktorú chce “vybaviť” počas dopoludnia, aby pomohol manželke s prípravou oslavy. Veci sa však začnú poriadne komplikovať a my budeme svedkami série bizarných náhod, zlých načasovaní a draho vykúpených omylov.

 

Kino Film Europe bude od 1. júla 2016 do 31. augusta 2016 kvôli rekonštrukcii Pistoriho paláca zavreté. Ponúkame však alternatívu : Počas tohto obdobia môžete vidieť výber z našich filmov každú stredu o 21:00 hod v Berlinke, kde po dohode so SNG spúšťame Letné kino Film Europe v SNG alebo v pondelky a utorky - taktiež o 21:00 - v Gorila.sk Urban Space na Námestí SNP. Na oboch miestach vám k filmu radi ponúknu pohárik vášho obľúbeného nápoja. Veríme, že si zachováme vašu priazeň aj počas tohto dočasného výpadku nášho kina a že sa toto leto stretneme v Berlinke SNG a v Gorila.sk Urban Space.
Viac: http://kino.filmeurope.sk/klient-297/kino-77/stranka-1616

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.