Bubulín (Belgicko-Švajčiarsko 2014)

bubulin 005Bouboule
84 minút.
Scenár: Bruno Deville, Antoine Jaccoud, Léo Maillard, Stéphane Malandrin. Réžia: Bruno Deville. Kamera: Jean-François Hensgens. Strih: Valentin Rotelli. Hudba: Matthieu Chedid. Účinkujú: David Thielemans, Swann Arlaud, Julie Ferrier, François Hadji-Lazaro, Lisa Harder, Amélie Peterli, Themis Pauwels, Dodi Mbemba, Yanko Vande Veegate, Simon Vervoort, Stefan Liberski, Jean-Benoît Ugeux, Françoise Boillat a ďalší.
Slovenská premiéra 5. mája 2016
V roku 2014 na zopár festivaloch vrátane Palm Spring zažiarila švajčiarsko-belgická tragikomédia Bouboule prevažne televízneho seriálového scenáristu a režiséra Bruna Devillea. „Hrdinom“ je dvadsaťročný obézny Kevin Trichon zvaný Bouboule (David Thielemans), ktorý napriek veku žije s matkou a sestrami. Asociálne stvorenie bez ambícií a vzťahov sa zoznámi s o čosi starším Patrickom (Swann Arlaud), ktorý pracuje v bezpečnostnej agentúre, ale tvrdí, že bol príslušníkom špeciálnej vojenskej jednotky. A ponúkne Kevinovi, že z neho vytrénuje elitného bojovníka...
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.