Ľadová sezóna (USA-India 2016)

ladova sezonaNorm of the North
86 minút.
Scenár: Daniel Altiere, Steven Altiere, Malcolm T. Goldman. Réžia: Trevor Wall. Hudba: Stephen McKeon. Účinkujú: Milo Král, Miroslav Noga, Renáta Rundová, Martin Horňák a ďalší.
Slovenská premiéra 14. januára 2016
Autori predlôh pre seriály Scooby Doo a pokračovania príbehov psa Beethowena Steven a Daniel Altierovci spolu s debutantom Malcolmom T. Goldmanom napísali scenár rodinného animovaného dobrodružstva s obrazom v 3D Norm of the North. Tvorca kresleného seriálu o čarodejnici Sabrine Trevor Wall podľa neho nakrútil svoj celovečerný debut. Dobrácky a pohodový ľadový medveď Norm sa vyberie spolu s trojicou bláznivých lumíkov do New Yorku, aby bojoval za ochranu svojej polárnej vlasti. Lenže New York je onakvejšia divočina a proti dravcom, ktorí tam žijú, je aj ľadový medveď takmer bezmocný. Projekt pôvodne mal byť určený len do videodistribúcie, no sebavedomí producenti ešte pred dokončením rozhodli, že ho pustia do kín – a pred premiérou oznámili aj vznik dvoch 45-minútových pokračovaní pre video.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.