Na konci sveta (Veľká Británia 2017)

Na-konci-svetaGod´s Own Country
Romantická dráma , 104 minút
Scenár a réžia: Francis Lee. Kamera: Joshua James Richards. Strih: Chris Wyatt. Hudba: Dustin O´Halloran, Adam Wiltzie Hrajú: Josh O´Connor, Gemma Jpones, Harry Lister Smith, Ian Hart, Alec Secareanu, Melanie Kilburn, Liam Thomas, Patsy Ferran, Moey Hassan, Navees Choudhry, Sarah White, John McCrea, Alexanser Suvandijev a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. januára 2018
Johnny Saxby (Josh O´Connor) pracuje od rána do večera na odľahlej ovčej farme svojich rodičov. Frustráciu z osamelosti si vybíja občasným pitím a nezáväzným sexom. Celý jeho život sa obráti naruby príchodom rumunského migranta Gheorghea (Alec Secareanu), ktorého zamestnajú na výpomoc. Johnny je odrazu konfrontovaný s emóciami, ktoré nikdy predtým nepocítil. Počas sezóny jahniat obaja nielen tvrdo pracujú, ale čoraz intenzívnejšie sa rozvíja aj ich osudový vzťah, ktorý obom raz navždy zmení život... Komorná snímka je podmanivým a smutnokrásnym debutom herca, scenáristu a režiséra Francisa Leea, ktorý jeho dej zasadil do prostredia rurálneho Yorkshiru.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.