Ivan Zachariáš nakrúti drámu Pustina

Spoločnosť HBO Europe vstupuje do produkcie ďalšieho ambiciózneho projektu, ktorý sa pripojí k portfóliu úspešných titulov z originálnej produkcie akými sú Terapie, Horiaci ker, Až po uši a Mamon. V dramatickom seriáli, ktorý má názov Pustina, spoločnosť nadviaže na spoluprácu s uznávaným scenáristom Štěpánom Hulíkom a produkčnými spoločnosťami Nutprodukce a Etamp, ktoré sa podieľali na historickej minisérii Horiaci ker, ocenenej jedenástimi Českými levmi.

Hlavným režisérom projektu je jeden z celosvetovo najžiadanejších reklamných režisérov súčasnosti Ivan Zachariáš, ktorý za svoje reklamy pre svetové značky získal veľké množstvo prestížnych ocenení. Svoj vôbec prvý hraný projekt bude pre HBO Europe nakrúcať od tohto novembra do konca mája 2016, a to hlavne v Čechách a na česko-poľskom pohraničí. Štyri epizódy osemdielneho seriálu nakrúti úspešná režisérka Alice Nellis. Pustina je dramatickým príbehom komunity na dedine, ktorá je zasiahnutá sériou záhadných a šokujúcich udalostí. Všetko sa to deje v čase, keď sa pod celospoločenským nátlakom ocitá na pokraji vlastného zániku.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.