Snoopy a Charlie Brown. Peanuts vo filme (USA 2015)

snoopyThe Peanuts Film
88 minút.
Scenár: Bryan Schulz , Craig Schulz, Cornelius Uliano. Réžia: Steve Martino. Kamera: Renato Falcão. Výtvarník: Nash Dunnigan. Hudba: Christophe Beck, David Benoit. V slovenskom znení účinkujú: Michal Kaprálik, Richard Labuda, Daniel Hudák, Lilly Kolesárová, Mária Bernáthová a ďalší.
Slovenská premiéra 5. novembra 2015
Po snímke Doba ľadová: Zem v pohybe siahol režisér Steve Martino po tučnom súste: v podobe digitálne animovaného 3D filmu prináša svetoznámy kultový komiks Charlesa M. Schulza o dobrosrdečnom psíkovi a jeho detských priateľoch. Scenár pre v poradí piaty dlhometrážny film o Snoopym napísali spolu Schulzov syn a vnuk, ktorí boli i producentmi. Do kín prichádza pol storočia po úplne prvom snoopyovskom filme. Tvorcovia zámerne použili prvý raz krátky názov The Peanuts Film, v ktorom sa nespomína ani Snoopy ani Charlie Brown, ale ústredný distributér napokon uprednostnil siahodlhý obšírny titul Snoopy and Charlie Brown: A Peanuts Movie, ktorý je na Slovensku dokonca rozdelený do dvoch viet!
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.