Pan, cesta do Krajiny - Nekrajiny (USA 2015

PAN-T1-074Pan
111 minút.
Scenár: Jason Fuchs. Réžia: Joe Wright. Kamera: John Mathieson, Seamus McGarvey. Strih: William Hoy, Paul Tothill. Hudba: John Powell. Účinkujú: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Cara Delevingne, Amanda Seyfried, Paul Kaye, Nonso Anozie, Bronson Webb, Julian Seager, Kathy Burke, Adeel Akhtar, Jack Lowden, Deborah Rosan, Amy Morgan, Harry Lister Smith, Jamie Beamish, Jamie Wilson, Aaron Monaghan a ďalší.
Slovenská premiéra 22. októbra 2015
Rozprávková hra J. M. Barrieho o lietajúcom chlapcovi, sile snov a viere v rozprávky, sa dočkala mnohých filmových adaptácií. K novším patrí Peter Pan P. J. Hogana (2003). Steven Spielberg nakrútil v roku 1991 voľné pokračovanie Panových príhod pod názvom Hook a v roku 2004 si Johnny Depp zahral samotného Barrieho v životopisnej dráme Hľadanie Krajiny – Nekrajiny. Teraz prichádza na rad prequel, v ktorom režisér Joe Wright (Pýcha a predsudok, Pokánie, Anna Karenina) s prispením 150-miliónového rozpočtu, mnohých hviezd, trojimendzinálneho obrazu a digitálnych kúziel predvádza, ako sa to celé začalo, odkiaľ sa vzali Peter Pan i jeho nepriateľ pirát Hook.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.