Čistič (Slovenská republika 2015)

cistic MG 871291 minút.
Scenár: Peter Bebjak, Peter Gašparík. Réžia: Peter Bebjak. Kamera: Martin Žiaran. Strih: Marek Kráľovský. Hudba: Juraj Dobrakov. Účinkujú: Noël Czuczor, Rebeka Poláková, Kamil Kollárik, Jana Oľhová, Éva Bandor, Jaroslav Mottl, Daniel Ratimorský, Eugen Libezniuk, Elena Kolek-Spaskov, Dominik Gajdoš a ďalší.
Slovenská premiéra 15. októbra 2015
Popredný slovenský tvorca filmových seriálov Mesto tieňov, Odsúdené, Nevinný, Dr. Ludsky a ďalších Peter Bebjak prichádza po Marhuľovom ostrove a Zle so svojím tretím celovečerným hraným filmom pre kiná. Noël Czuczor hrá samotára Tomáša, ktorý sa živí upratovaním po mŕtvych ľuďoch alebo zvieratách. Postupne podlieha vášni sledovať správanie sa pozostalých v domoch a bytoch ich zomretých príbuzných. Keď sa zaľúbi a rozhodne sa zistiť, čo taja jeho objekt vášne Kristína (Rebeka Poláková) a jej podozrivý starší brat Adam (Kamil Kollárik), udalosti sa mu vymknú spod kontroly. Na otázku, akému divákovi je film určený, režisér odpovedal slovami: „Chceli sme urobiť dobrý film a urobili sme všetko preto, aby sme s ním boli spokojní. Je určený všetkým, ktorí majú radi zaujímavý príbeh, dobrých hercov, skvelú kameru, podmanivú hudbu – jednoducho film, ktorý máme radi".
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.