Kuriér: Reštart (Francúzsko-Čína 2015)

Kurier7_Le Transporteur: Héritage / The Transporter Refueled
96 minút.
Scenár: Adam Cooper, Bill Collage, Luc Besson. Réžia: Camille Delamarre. Kamera: Christophe Collette. Strih: Carlo Rizzo. Hudba: Alexandre Azaria. Účinkujú: Ed Skrein, Loan Chabanol, Radivoje Bukvic, Anatole Taubman, Gabriella Wright, Mikael Buxton, Lenn Kudrjawizki a ďalší.
Slovenská premiéra 3. septembra 2015
Pred trinástimi rokmi francúzsky filmový zabávač Luc Besson priniesol Jasona Stathama v ikonickej role cool doručovateľa-zabijaka Franka Martina a bol z toho hit. Vystačil na dva ďalšie filmy i na televízny seriál. Teraz magnát nenáročnej filmovej zábavy Besson usúdil, že je čas na reštart, a tak ponúka v čínsko-francúzskej koprodukcii s rozpočtom 25 miliónov dolárov „celkom nového“ Franka Martina v podaní 32-ročného Londýnčana Eda Skreina, ktorý sa preslávil ako Daario Naharis v prvej sérii Hry o tróny. Frank si naplánuje pohodový víkend s otcom (Ray Stevenson), ale neodolateľná Anna (Loan Chabanol) a jej tri zvodné kamošky si ho najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Netuší, že neľútostné ženy ho vtiahli do nebezpečnej hry o pomstu.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.