Ofajč (USA 2015)

american-ultraAmerican Ultra
96 minút.
Scenár: Max Landis. Réžia: Nima Nourizaden. Kamera: Michael Bonvillain. Strih: Andrew Marcus, Bill Pankow. Hudba: Marcelo Zarvos. Účinkujú: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Walton Goggins, Connie Britton, Jim Klock, John Leguizamo, Bill Pullman a ďalší.
Slovenská premiéra 3. septembra 2015
Britský filmár iránskeho pôvodu Nima Nourizadeh sa v roku 2012 presadil v Spojených štátoch snímkou Projekt X o megapárty, ktorá sa organizátorom vymkla z rúk. Akčná komédia s kriminálnymi prvkami American Ultra (u nás pred titulom Ofajč) s Jessem Eisenbergom, Kristen Stewartovou, Billom Pullmanom, Johnom Leguizamom a ďalšími vznikla s rozpočtom 28 miliónov dolárov v Louisiane. Pohodársky milovník marihuany Mike Howell (Jesse Eisenberg) z malého mesta v Západnej Virginii, žije pokojný malý život s priateľkou Phoebe (Kristen Stewart). V skutočnosti je však produktom neúspešného tajného projektu CIA, nazvaného Ultra a netuší, že mu hrozí likvidácia. Až kým ho nenavštívi autorka projektu, agentka Lasseterová (Connie Britton) a neaktivizuje ho. Po americkej premiére 21. augusta film získal len rozpačité hodnotenia.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.