Magic Mike XXL (USA 2015)

magic mike XXL 004115 minút.
Scenár: Reid Carolin. Réžia: Gregory Jacobs. Kamera: Peter Andrews (Steven Soderbergh). Strih: Mary Ann Bernard (Steven Soderbergh). Hudba: rôzni autori. Účinkujú: Channing Tatum, Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Matt Bomer, Joe Manganiello, Andie MacDowell, Gabriel Iglesias, Elizabeth Banks, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Donald Glover, Christian Boeving, Billy Reilich, Stephen Boss a ďalší.
Slovenská premiéra 16. júla 2015
Pred tromi rokmi nakrútil Steven Soderbergh film o striptérovi Michaelovi Laneovi, vystupujúcom pod „umeleckým“ menom Magic Mike. Čiastočne sa inšpiroval začiatkami herca Channinga Tatuma, ale zameral sa na jeho tútora. Snímka mala dobré recenzie a slušnú návštevnosť, takže sa zrodilo pokračovanie. Tri roky potom, ako Mike ukončil kariéru profesionálneho naháča, ho chcú nasledovať aj zvyšní členovia skupiny Králi Tampy posledným veľkolepým predstavením, aj s hosťujúcim Magic Mikeom. Soderbergh sa výnimočne uspokojil s rolou výkonného producenta, kameramana a strihača. Ako zvyčajne, v titulkoch sa ukrýva za pseudonymy. K réžii pustil svojho dlhoročného asistenta Gregoryho Jacobsa. České kiná film uvádzajú pod názvom Bez kalhot XXL.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.