Temné miesta (Francúzsko 2015)

Temne resizeTemné miesta (Francúzsko 2015)
Dark Places
104 minút.
Scenár a réžia: Gilles Paquet-Brenner. Kamera: Barry Ackroyd. Strih: Douglas Crise, Billy Fox. Hudba: BT, Gregory Tripi. Účinkujú: Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Andrea Roth, Christina Hendricks, Tye Sheridan, Corey Stoll, Sterling Jerins, Sean Bridgers, Denise Williamson, Tyler Forrest, Addy Miller, Dora Madison Burge, Drea de Matteo, P.J. Marshall a ďalší.
Slovenská premiéra 18. júna 2015
Hoci horor s rovnakým názvom Dark Places nakrútili v Británii už v roku 1973, snímka scenáristu a režiséra Gillesa Paqueta-Brennera je adaptáciou románu z roku 2009 od americkej spisovateľky Gillian Flynnovej, autorky predlohy pre film Stratené dievča. S hollywoodskymi hviezdami a v anglickom jazyku ho nakrútili vo Francúzsku. Charlize Theron nielenže hrá hlavnú rolu, ale bola i spoluproducentkou. Keď bola Libby malá, zavraždili jej pred očami mamu a sestry. Z činu usvedčila svojho brata, ktorého odsúdili na doživotie. Po rokoch, už dospelá, začína pochybovať, či to, čo videla, bola skutočnosť. Mimochodom, Charlize Theron sama bola v mladosti svedkom, ako jej mama v sebaobrane zabila otca.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.