S tvárou anjela (Veľká Británia-Taliansko-Španielsko 2014)

s tvarou anjela 27 foa 0192141 resizeS tvárou anjela (Veľká Británia-Taliansko-Španielsko 2014)
The Face of Angel
101 minút.
Scenár: Barbie Latza Nadeau, Paul Viragh. Réžia: Michael Winterbottom. Kamera: Hubert Taczanowski. Strih: Marc Richardson. Hudba: Harry Escott. Účinkujú: Kate Beckinsale, Cara Delevingne, Daniel Brühl, Genevieve Gaunt, Ava Acres, Rosie Fellner, Peter Sullivan, Sai Bennet, John Hopkins, Alistair Petrie a ďalší.
Slovenská premiéra 23. apríla 2015
Len celkom nedávno taliansky súd zbavil Američanku Amandu Knox obvinenia z vraždy jej spolubývajúcej britskej študentky Meredith Kercher v Perugii roku 2007. Renomovaný britský režisér Michael Winterbottom tému spracoval ako film o filme. Nemecký miláčik slečien a paní Daniel Brühl hrá režiséra Thomasa Langa, ktorý má o udalosti nakrútiť film podľa knihy americkej novinárky Simon Fordovej (Kate Beckinsale). Idú spolu na miesto činu, aby sa s prípadom bližšie zoznámili. Lenže miesto toho, aby nadobudol istotu, Thomas začne pochybovať o prípade, o ľuďoch okolo i sám o sebe. Pomôže mu až priateľstvo s britskou študentkou Melanie (Cara Delevingne, nominovaná za túto rolu na British Independent Film Award 2014).
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.