Nočný bežec (USA 2015)

nocny bezec 037 resizeNočný bežec (USA 2015)
Run All Night
114 minút.
Scenár: Brad Ingelsby. Réžia: Jaume Collet-Serra. Kamera: Martin Ruhe. Strih: Dirk Westervelt. Hudba: Junkie XL. Účinkujú: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Ed Harris, Vincent D'Onofrio, Nick Nolte, Genesis Rodriguez, Common, Boyd Holbrook, Holt McCallany, Malcolm Goodwin, John Cenatiempo, Beau Knapp, Dan Domingues a ďalší.
Slovenská premiéra 12. marca 2015
Ako slávni herci starnú, prichádzajú čoraz častejšie žánrové filmy – komédie, kriminálky aj akčné thrillery s hrdinskými dôchodcami. V hollywoodskej novinke španielskeho filmára Jaume Collet-Serru, ktorý sa od pochybných hororov (Múzeum voskových figurín) vypracoval do prvej ligy, hrá jeho obľúbený Liam Neeson bývalého nájomného vraha Jimmyho Conlona. Po tom, ako pri záchrane života svojho dospelého syna zastrelí potomka svojho priateľa, gangsterského bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), rozpúta sa pekelný súboj nahnevaných otcov. Zasiahne doňho aj policajný detektív Harding (Vincent D'Onofrio), ktorý sa už desiatky rokov snaží dostať Conlona za mreže.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.