Magické striebro - Hľadanie kúzelného rohu (Nórsko 2011)

magicke striebro blafjell-2-jakten-pa-det-magiske-horn-140427 resizeMagické striebro - Hľadanie kúzelného rohu (Nórsko 2011)
Blafjell 2 - Jakten pa det magiske horn
84 minút.
Scenár: Gudny Hagen, Thomas Moldestad. Réžia: Arne Lindtner Nass. Kamera: Kjell Vassdal. Strih: Wibecke Ronseth. Hudba: Magnus Beite. Účinkujú: Per Christian Ellefsen, Jeppe Beck Laursen, Robert Skjarstad, Geir Morstad, Johan Tinus Lindgren, Ane Viola Semb, Toralv Maurstad a ďalší.
Slovenská premiéra 4. decembra 2014
Hlboko pod škandinávskymi horami rozprávkoví škriatkovia dobývajú čarovné striebro. Hoci film o nich Julenatt i Blafjell z roku 2009 sa u nás nikdy nepremietal, prichádza do kín jeho pokračovanie Hľadanie kúzelného rohu z roku 2011. Krajinu červených škriatkov ohrozuje veľký ľadovec. Kráľovná modrých škriatkov Fjellrose verí povesti o magickom modrom rohu v útrobách Šedej hory, ktorý dokáže zmeniť počasie. Lenže červená a modrá, ako sami dobre vieme, sa znášajú asi ako oheň a voda... Film sa premieta spolu s krátkou šesťminútovou animovanou snímkou mladej režisérky Veroniky Kocourkovej Ako vzniká tornádo.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.