Blbý a blbší sú späť (USA 2014)

blby a blbsi su spat 009 resizeBlbý a blbší sú späť (USA 2014)
Dumb and Dumber To
102 minút.
Scenár: Sean Anders , Mike Cerrone, Bobby Farrelly, Peter Farrelly, John Morris, Bennett Yellin. Réžia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Kamera: Matthew F. Leonetti. Strih: Steven Rasch. Hudba: Empire of the Sun. Účinkujú: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Kathleen Turner, Cam Neely, Bill Murray, Rob Riggle, Rachel Melvin a ďalší.
Slovenská premiéra 4. decembra 2014
Komédia Blbý a blbší bratov Farrellyovcov s Jimom Carreyom a Jeffom Danielsom dokázala v roku 1994 premeniť 17 investovaných miliónov na 247-miliónové tržby. Pokus iných autorov s inými hercami o prequel Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli však v roku 2003 len s odretými ušami neskončil v strate. A tak sa po 20 rokoch vracajú pôvodní tvorcovia s pôvodnými hercami (Carrey len druhý raz účinkuje v pokračovaní), aby nás rozosmiali bláznivými príhodami Lloyda s Harrym. Tentoraz na zdanlivo vážnejšiu nôtu: Harrymu môže zachrániť život iba transplantácia obličky. Keď sa dozvie, že kdesi žije jeho neznáma dcéra, verní no inteligenciou nevynikajúci priatelia sa vydávajú na šialenú cestu. O hudbu k nej sa postaralo austrálske elektronické duo Empire of the Sun.
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.