Falošní poliši (USA 2014)

falosni polisi resizeFalošní poliši (USA 2014)
Let's Be Cops
104 minút.
Scenár: Luke Greenfield, Nicholas Thomas. Réžia: Luke Greenfield. Kamera: Daryn Okada. Strih: Bill Pankow, Jonathan Schwartz. Hudba: Christophe Beck, Jake Monaco. Účinkujú: Jake M. Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle, Nina Dobrev, James D'Arcy, Keegan-Michael Key, Andy Garcia, Jonathan Lajoie, Tom Mardirosian, Brittany Susko, Joshua Ormond, Colin Dennard a ďalší.
Slovenská premiéra 30. októbra 2014
Vrchní, prchni! na americký spôsob: tvorcovia prostoduchej zábavy Luke Greenfield a Nicholas Thomas vymysleli dvojicu losangeleských tridsiatnikov – povaľačov, ktorí cestou na maškarnú párty zistia, že chodiť oblečení v policajnej uniforme sa vyplatí. Postupne si k oblečeniu zaopatria aj bazárové policajné auto, vysielačky a inú výbavu, až napokon nevyhnutne narazia na skutočných policajtov, ktorí aj v USA pomáhajú najmä zločincom a chránia ich. Recenzie sú síce zdrvujúce, no publikum sa zabáva a do pokladníc kín už prinieslo osemnásobok 14-miliónového rozpočtu.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.