Magic Box Slovakia uvádza do DVD distribúcie Kandidáta

Kandidat DVD vizual pre media resizeV dnešnej dobe je najcennejším tovarom informácia. Film Kandidát ukazuje veľkú moc médií, ktoré manipulovaním s udalosťami môžu ovplyvniť celý svet. Výsostne slovenský príbeh o prezidentských voľbách nevznikol na základe skutočnej udalosti, ale silne realitu pripomína. Hovorí o obrovskej moci, ktorú má majiteľ reklamnej agentúry Adam Lambert. Práve on sa dva mesiace pred voľbami rozhodne, že urobí z neznámeho, malomestského podnikateľa prezidenta krajiny.

Čo všetko je ochotný urobiť, aby stávku o celý svoj majetok vyhral? Film režiséra Jonáša Karáska je adaptáciou bestselleru Maroša Hečka a Michala Havrana a vznikol v producentskej dielni AZYL PRODUCTION. V hlavných úlohách sa objavia Marek Majeský, Monika Hilmerová, Michal Kubovčík, Michal Dlouhý, Pavel Slabý, Ján Jackuliak, Roman Luknár, Pavel Nový, Alice Bendová, Katka Kurečková a Lukáš Pelč. Distribučná premiéra Kandidáta v kinách  bola 10. októbra 2013, videlo ho cca 82 000 divákov, čím sa stal najnavštevovanejším slovenským filmom v roku 2013. Získal 2 národné filmové ceny Slnko v sieti - za najlepší kameramanský výkon (Tomáš Juríček) a  za najlepší filmový strih (Matej Beneš).

 

DVD má okrem filmu aj niekoľko bonusov. Film o filme, ktorý nakrútil Peter Krchnavý zachytil priebeh nakrúcania filmového projektu a rozhovory s tvorcami a hercami dopĺňajú celkový obraz o projekte a jeho vzniku. Okrem toho sa medzi bonusmi nachádza aj fotodokumentácia od Luka Braseho a Petra Krchnavého a videoklip k titulnej skladbe Kandidát, ktorú vytvoril tandem Matúš Široký a Maroš Hečko v spolupráci s raperom Vecom. Klip režíroval Jonáš Karásek.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.