Nirvana: Live at Reading v kine Lumière

Nirvana-Live-at-Reading resizeDnes (5.4.2014) uplynulo dvadsať rokov od smrti Kurta Cobaina. Playlisty mnohých rádií sú v týchto dňoch plné skladieb jeho kapely Nirvana. Chceli by sme si ho pripomenúť i my v digitalizovanom kine Lumière na Špitalskej 4 v Bratislave špeciálnou projekciou: Nirvana: Live at Reading v stredu po Veľkej noci 23.4. o 20:30 v spomínanom kine Lumière.

Film bude uvedený v slovenskej kinopremiére so zvukom DD5.1 reštaurovaným z pôvodných nahrávok.
Nirvana bola 30. augusta 1992 headlinerom záverečného večera slávneho festivalu v britskom Readingu. Kapela na svojom vrchole odohrala výborný koncert s neopakovateľnou atmosférou, ktory bol v ankete New Musical Expressu v roku 2008 označený za moment čislo 1 v histórii Nirvany. Medzi 27 skladbami odznejú nielen hity z albumov Bleach a Nevermind a niekoľko coververzii, ale aj 3 piesne z vtedy ešte nevydaného albumu In Utero.

 

Vstupenky až do stredy 23.4. 15:00 za zvýhodnenú cenu 5 eur je možné zakupiť cez TicjetportaI: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19473 alebo večer pred predstavením priamo v kine za zvýhodněnu cenu 6 eur.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.