Babovřesky 2 (ČR 2014)

 

Babovresky-2-posterBabovřesky 2
120 minút
Scenár: Zdeněk Troška, Marek Kališ. Réžia: Zdeněk Troška. Kamera: Ervín Sanders. Strih: Salibor Lipský. Hudba: Karel Vágner. Hrajú: Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Vindráčková, Lukáš Langmajer, Pavel Kikinčuk, Jan Dolanský, Bronislav Kotiš, Martin Stropnický, Jiří Pecha, Lubomír Kostelka, Jana Altmannová, Radek Zima a ďalší.
Premiéra: 20. február 2014
Pokračovanie Troškovej komédie nás zavedie späť do dedinky, kde sa s nadhľadom a humorom kopia nedorozumenia a zhody náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu jej obyvateľom. Príbeh sa začína tam, kde prvý diel skončil: klebetnica Horáčková (Jana Synková) vybieha z domu naproti mladým hokejistom, ktorí prišli navštíviť svojho spoluhráča, aby si na niekoľko dní oddýchli. Horáčkovej okamžite napadne pozvať svoju vnučku, šikovne ju nastrčiť športovcom do cesty – možno si ju niektorý všimne a dievka sa dobre vydá. Nevydrží a pochváli sa svojím nápadom pred ostatnými babkami... V príbehu nechýba láska, žiarlivosť, závisť, intrigy, ale najmä vtipné okamihy, v ktorých sa mnohí z nás môžu nájsť.
FOTO: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.