Predĺžený víkend (USA 2013)

Predlzeny vikend-posterLabor Day
111 minút
Scenár a réžia: Jason Reitman. Kamera: Eric Steelberg. Strih: Dana E. Glaubermanová. Hudba: Rolfe Kent. Hrajú: Kate Winsletová, Josh Brolin, Gattlin Griffith, Tobey Maguire, Tim Lipinski, Maika Monroeová, Clark Gregg, James Van Der Beek, J. K. Simmons, Brooke Smithová a ďalší.
Premiéra: 6. február 2014
Adele (Kate Winsletová) pred časom opustil manžel, z čoho sa doteraz nespamätala. Namiesto toho, aby sa starala o svojho trinásťročného syna Henryho (Gattlin Griffith), stará sa on o ňu. Rozpad manželstva prehĺbil jej uzavretosť, úzkostlivo sa vyhýba styku s okolím. Výnimkou sú len pravidelné výpravy pre zásoby do blízkeho supermarketu. Pri jednej z nich sa zoznámi s Frankom (Josh Brolin), ktorý ju nekompromisne požiada o pomoc. Práve ušiel z väzenia, pri úteku sa zranil a preto hľadá dočasný úkryt, kým sa nepreženie prvá vlna pátrania. Vydesená Adele ho vezme k sebe domov a snaží sa mu vo všetko vyhovieť, len aby jej alebo Henrymu niečo neurobil. Postupne vyjde najavo, že pod drsnou fasádou zločinca sa ukrýva tragický príbeh muža, ktorý by neublížil ani muche, keby ho k tomu neprinútili okolnosti a Frank odhalí svoju pravú tvár. Žena, ktorá sa podvedome rozhodla, že zvyšok života prežije v zúfalstve, zrazu pocíti záchvev šťastia, nádeje a lásky. Uvedomí si, že sa má o koho oprieť, aj keď je to zločinec na úteku. Otázkou je, či im to môže vydržať dlhšie ako jeden predĺžený letný víkend.
FOTO: BARRACUDA MOVIE

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.