Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (USA 2014)

Sin City resizeSin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (USA 2014)
Sin City: A Dame to Kill For
103 minút.
Scenár: Frank Miller. Réžia: Robert Rodriguez a Frank Miller. Kamera a strih: Robert Rodriguez. Hudba: Robert Rodriguez, Carl Thiel. Účinkujú: Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Jessica Alba, Jamie Chung, Jaime King, Dennis Haysbert, Alexa Vega, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven, Christopher Meloni, Bruce Willis, Stacy Keach, Julia Garner, Lady Gaga, Powers Boothe, Marton Csokas a ďalší.
Slovenská premiéra 4. septembra 2014
Po deviatich rokoch prichádza dávno sľubované pokračovanie komiksového filmu noir Franka Millera a Roberta Rodrigueza, plné rázovitých figúrok v podaní slávnych hercov i nehercov (Lady Gaga). Marv (Mickey Rourke) sa prebudí na diaľnici obklopený mŕtvymi telami a s vymazanou pamäťou. Gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce poraziť najväčšieho zloducha a hráča v meste, senátora Roarka. Striptérka Nancy (Jessica Alba) sa nevie zmieriť so smrťou Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná pomstiť ho za každú cenu. Štyri prepojené poviedky (z ktorých tri sú prequely príbehov z prvého filmu) nás vedú nazad do mesta hriechu, plného rafinovaných kriminálnikov, zločinných politikov, skorumpovaných policajtov, neľútostných zabijakov a krásnych žien. Tentoraz aj v 3D!
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.