Tajný život Waltera Mittyho (USA 2013)

Walter-MittyThe Secret Life of Walter Mitty
114 minút
Scenár: Steve Conrad. Réžia: Ben Stiller. Kamera: Stuart Dryburgh. Strih: Greg Hayden. Hudba: Theodore Shapiro. Hrajú: Ben Stiller, Sean Penn, Kristen Wiigová, Adam Scott, Shirley MacLaineová, Kathryn Hahnová a ďalší.
Premiéra: 26. december 2013
Walter Mitty (Ben Stiller), nesmelý a večne snívajúci fotoeditor časopisu Life sa vo svojom jednotvárnom živote len ťažko vyrovnáva s realitou, a preto žije vo svojom vysnenom svete. V ňom sa mení na dokonalého romantického hrdinu bojujúceho za lepší, spravodlivejší svet. Trestá zloduchov, zachraňuje zvieratká a ochraňuje bezbranné ženy. A v snoch je tiež cieľom obdivných pohľadov kolegyne Cheryl (Kristen Wiigová), ktorú bez jej vedomia často angažuje do svojich snových potuliek. Jedného dňa sa Walter aj v reálnom živote musí rozhodnúť k zásadnému kroku a opustiť bezpečný prístav archívu plného negatívov a fotografií, kde sú jeho najväčšími nepriateľmi pomaly padajúci prach a podpichovanie šéfa (Adam Scott). Ak chce zabrániť výpovedi, musí nájsť stratený negatív fotografie Seana O´Connella (Sean Penn). A tak sa začína dobrodružná cesta okolo sveta, pretože nepolapiteľný fotograf – dobrodruh je hviezdou fotožurnalistiky známou neúnavným odhodlaním hnať sa za príbehom bez ohľadu na to, kam až ho to zavedie. A tak sa Walter musí vydať po jeho stopách...
FOTO: BARRACUDA MOVIE

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.