Oldboy (USA 2013)

Oldboy 3Oldboy
104 minút
Scenár: Mark Protosevich. Réžia: Spike Lee. Kamera: Sean Bobbit. Strih: Barry Alexander, Brown. Hudba: Roque Baños. Hrajú: Josh Brolin, Samuel L. Jacskon, Elizabeth Olsenová, Sharlto Copley, Michael Imperioli, Pom Klementiedd, James Ransone, Max Casella, Linda Emondová, Lance Reddick a ďalší.
Premiéra: 5. december 2013
Po jednom mejdane sa Joe Doucett (Josh Brolin) prebudí v neznámej izbe a okrem opice má oveľa závažnejší problém. Nevie, kde je, nemá svoje osobné veci a najmä – nemôže von. V televízii navyše hlásia, že jeho ženu zavraždili, on je hlavným podozrivým a po masakre v jeho dome ostala nažive malá dcérka. A tak to zostane dlhých dvadsať rokov. V Bielom dome sa striedajú prezidenti a on stále nevie, kde je, kto ho väzní, na ako dlho a prečo. Deň po dni v jednej malej miestnosti. 20 rokov. A potom sa z ničoho nič prebudí vonku na slobode. Jediné, na čo od tej chvíle myslí, je pomsta, za ktorou ide neľútostne a brutálne. Hoci režisér Spike Lee nakrútil remake kultovej snímky, jeho film spĺňa očakávania - je originálny a pôvodný príbeh sa v jeho poňatí mení na dokonalú filmovú jazdu.
FOTO: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.