Odborná diskusia o Audiovizuálnom fonde

SFTA logo resizeSlovenská filmová a televízna akadémia (SFTA) organizuje Odbornú diskusiu o Audiovizuálnom fonde (AVF), ktorá sa uskutočni 27. novembra 2013 v priestoroch kina Lumiere. Zámerom SFTA je prostredníctvom odbornej diskusie vytvoriť priestor pre profesionálov v audiovizuálnej oblasti na zhodnotenie doterajších skúsenosti s pôsobením AVF.

Do diskusie budú pozvaní reprezentanti AVF - riaditeľ, členovia Rady, dozornej komisie, členovia odborných komisii. V diskusii sa bude vychádzat' z vopred navrhnutých tém/téz. Z tohto dôvodu SFTA oslovuje profesijné organizácie a vybraných filmárov, ktorí sú aktivnymi žiadatel'mi o dotacie z AVF.

 

V tejto súvislosti si vás dovoľujeme požiadať o zaslanie vašich návrhov - tém, okruhov, problémov, o ktorých by sa malo diskutovat'. Boli by sme radi, keby ste sformulovali vaše skúsenosti a problémy s prípravou, realizáciou a vyučtovanim projektov do AVF. Vyjadriť sa môžete k všetkým programom, v rámci ktorých ste predkladali svoje projekty.

 

Vaše konkrétne návrhy očakávame najnskôr do 30. októbra 2013 na e-mailovej adrese: sfta@sfta sk.

 

 

                                                                                                                        Ondrej Šulaj
                                                                                                                        prezident SFTA

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.