Mission: Impossible – Fallout (USA 2018)

Mission-Impossible-FalloutMission: Impossible – Fallout
Akčný triler, 147 minút
Scenár: Christopher McQuarrie, Dylan Kussman. Réžia: Christopher McQuarrie. Kamera: Rob Hardy. Strih: Eddie Hamilton. Hudba: Lorne Balfe. Hrajú: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt a ďalší.
Slovenská premiéra: 2. augusta 2018
Agent Ethan Hunt (Tom Cruise) si vždy vyberal nesplniteľné misie. Vždy v nich bol úspešný, napriek okolnostiam. Tentoraz však čelí úplne novej situácii. Niečo sa pokazilo, pasca nesklapla a vinou jeho zlyhania sa ocitnú v smrteľnom ohrození vybrané svetové metropoly. Ethan je presvedčený, že len on so svojím IMF tímom (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) spoločne s ďalšími známymi spojencami (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) dokážu tragickú chybu napraviť. To si však myslí iba on. Do hry vstupujú ďalší hráči, ktorí mu možno pomáhajú, ale možno tiež sledujú svoje vlastné záujmy, ktoré sú v rozpore s Ethanovými. Rozdelenie na kladných a záporných hrdinov nebude vôbec jednoduché. V pozadí navyše čím ďalej rýchlejšie uteká čas v ústrety momentu, ktorý dramaticky zmení mapu sveta... Podľa Toma Cruisea je šieste pokračovanie príbehov o agentovi Huntovi kvintesenciou všetkých predchádzajúcich filmov zo série, a to nielen preto, že sa do príbehu vrátia rôzne postavy, ktorých príbehy sa uzatvoria, ale aj pre napínavú a intenzívnu zápletku.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.