MEG: Hrozba z hlbín (USA 2018)

MEG-Hrozba-z-hlbinThe Meg
Sci-fi triler, 113 minút
Scenár: Dean Georgaris, Jon Hoeber, Erich Hoeber. Réžia: Jon Turteltaub. Kamera: Tom Stern. Strih: Steven Kemper, Kelly Matsumoto. Hudba: Harry Gregson-Williams. Hrajú: Jason Statham, Ruby Rose, Robert Taylor, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Bingbing Li, Masi Oka, Ólafur Darri Ólafsson, Jessica McNamee, Page Kennedy a ďalší.
Slovenská premiéra: 9. augusta 2018
Pred piatimi rokmi sa námorný kapitán a potápačský expert Jonas Taylor (Jason Statham) zúčastnil expedície, ktorá skúmala Mariánsku priekopu. Expedícia sa však dostala do ohrozenia a Taylor musel opustiť polovicu svojej posádky. Tragická udalosť zapríčinila koniec Taylorovej kariéry a manželstva. Taylor totiž tvrdil, že loď napadlo obrovské monštrum Megalodon, ktoré svet považuje za dávno vyhynuté, ale nikto mu neveril. Teraz skúma Mariánsku priekopy prieskumná ponorka, na palube ktorej je aj Taylorova exmanželka. Ponorku napadne obrovský tvor – takmer 30-metrový žralok známy ako Megalodon. Ponorku poškodí a posádke hrozí smrť. Taylor sa rozhodne posádku zachrániť, hoci musí čeliť vlastnej traume a strachu o život...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.