Koleso zázrakov (USA 2017)

Koleso-zázrakovWonder Wheel
Dráma, 101 minút
Scenár a réžia: Woody Allen. Kamera: Vittorio Storaro. Strih: Alisa Lepselter. Hrajú: Jim Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake, Kate Winslet, Max Casella, Jack Gore, David Krumholtz, Robert C. Kirk, Tommy Nohilly, Tony Sirico, Steve Schirripa a ďalší.
Slovenská premiéra: 4. januára 2018
V 50. rokoch 20. storočia je v zábavnom parku na Coney Island veľmi rušno. Ginny (Kate Winslet) je nešťastná bývalá herečka, ktorá teraz pracuje ako čašníčka. Jej manžel Humpty (Jim Belushi) si rád vypije, je grobiansky a pred manželkoo dáva prednosť rybačke. Nedávno sa k nim nasťahovala Humptyho dcéra z prvého manželstva, Carolina (Juno Temple), ktorá má síce s otcom komplikovaný vzťah, ale potrebuje sa ukryť pred gangstrami a FBI. Keď sa Ginny zoznámi s príťažlivým plavčíkom Mickeym (Justin Timberlake), rýchlo podľahne jeho čaru a zaľúbi sa. Dcérin vzťah ma blahodarný účinok aj na Humptyho a on znovu zažíva radosť. Ginnine a Humptyho opojné nádeje na lepší život sa začínajú rúcať, keď sa Caroline po prvý raz stretne s Mickeym...
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.