Najväčší showman (USA 2017)

Najvacsi-showmanThe Greatest Showman
Životopisný muzikál, 105 minút
Scenár: Jenny Bicks, Bill Condon. Réžia: Michael Gracey. Kamera: Seamus McGarvey. Strih: Tom Cross, Robert Duffy, Joe Hutshing, Michale McCusker, Jon Poll, Spencer Susser. Hudba: John Debney, Benj Pasek, Justin Paul, Joseph Trapanese. Hrajú: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Paul Sparks, Gyle Rankin, Natasha Liu Bordizzo, Yahya Abdul-Mateen, Fredric Lehne, Doris McCarthy, Ben Reed, Tina Benko, Keala Settle, Austyn Johnson a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. decembra 2017
Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionár, ktorého úprimné nadšenie dokáže nakaziť každého aj v časoch, keď optimizmus a energia sú jediným jeho bohatstvom. Svojou hviezdnou kariérou doslova naplnil americký sen – od prázdnej peňaženky k bohatstvu. Jeho fantastické nápady mu pomohli vytvoriť fascinujúcu šou plnú žonglérov, tanečníkov, akrobatov... Barnum dokázal aj prostredníctovm dovtedy nevídanej reklamy dosiahnuť obrovský úspech a jeho meno sa tak raz navždy stalo synonymom pre bombastickú reklamu. Po boku Hugha Jackmana sa v muzikáli predstavila Michelle Williams ako Barnumova manželka Charity a Zac Efron ako Phillip Carlyle, rolu jeho partnerky Anne si zahrala speváčka Zendaya.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.