Najsledovanejší (ČR 2017)

Najsledovanejsi resizeNejsledovanější
Dokument, 91 minút
Réžia: Jiří Sádek. Kamera: Antoan Pepelanov. Strih: Krasimira Veličkivá. Hudba: Jan Maxián. Účinkujú: Kovy, Gabriela Heclová, Nikola Čechová, Petr Florián, Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová, Martin Carev, Milan Peroutka ml., Daniel Štrauch a ďalší.
Slovenská premiéra: 9. novembra 2017
Posledné roky sme svedkami radikálneho prerodu audiovizuálnej zábavy. Rodičia súčasných „násťročných“ ešte stále vysedávajú pred televíznou obrazovkou, ich potomkovia však televíziu okázale ignorujú a ich svetom je nezávislá tvorba internetových tvorcov, ktorí sú pre nich celebritami a ich vzormi. Youtuberi majú obrovskú sledovanosť, čo sa odráža aj na lukratívnych zmluvách, pretože určujú módu, štýl a víziu života, akým by sa malo žiť. Celovečerný dokument Jiřího Sádka ich ukazuje, kým vlastne sú, aký je ich skutočný život. Predstaví sa nám šestica z najznámejších českých youtuberských hviezd - Shopaholic Nicol, Kovy, Pedro, sestry Nicole a Lucka z A Cup of Style, Gabrielle Hecl. Štáb s nimi strávil jeden celý rok, precestoval štyri krajiny, nakrútil stovky hodín materiálu, aby ich vo výslednom strihu odhalil až na kosť. A možno aj mladí, pre ktorých sú nedosiahnuteľnými hviezdami, pochopia, že virtuálna prezentácia je iba jednou stránkou života internetových celebrít, pretože aj oni sú iba ľuďmi z mäsa a kostí.
Foto: Bontonfilm CZ

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.