Príšerákovci (Nemecko-Veľká Británia 2017)

priserakovciHappy Family / Monster Family
96 minút.
Scenár: Catharina Junk, David Safier, Benedikt Niemann, Kirstie Falkous,Jens Benecke, Matthias Parchettka. Réžia: Holger Tappe. Výtvarník: Tino Roeger. Strih: Björn Teubner. Hudba: Hendrik Schwarzer. V anglickom znení účinkujú: Emily Watson, Ulrike Stürzbecher, Nick Frost, Tobias Meister, Jessica Brown Findlay, Marie Christin Morgenstern, Ethan Rouse, Maximilian Ehrenreich, Jason Isaacs, Hape Kerkeling, Oliver Kalkofe, Catherine Tate, Celia Imrie a ďalší. V slovenskom znení účinkujú: DISTRIBUTÉR NEUVIEDOL.
Slovenská premiéra 2. novembra 2017
V nemeckom Hannoveri vznikla rodinná animovaná snímka podľa predlohy šiestich nemeckých scenáristov a v réžii nemeckého režiséra, ale v britsko-nemeckej koprodukcii. Holger Tappe režíroval aj celovečerné animáky Hrdinovia z ríše Gaja či Hurá do Afriky, známe u nás najmä z jednoeurových DVD. Šesť scenáristov bolo treba na recykláciu ďalšieho z tuctov príbehov o hrôzostrašnej rodinke príšer. Tentoraz je to však bežná normálna rodina, zakliata do monštruóznej podoby a bojujúca za odkliatie. Ako nenáročné audiovizuálne pozadie na halloweenovskú párty azda obstojí, hoci svetová kinematografia aj na túto príležitosť ponúka desiatky originálnejších diel. Ako sa stalo ošklivým zvykom, distributér nepovažuje tvorcov slovenského znenia za hodných zverejnenia. Rovnako skúpy je tiež na informácie, či film bude u nás dostupný aj v 3D a 4D, ako doma v Nemecku.
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.