Emoji film (USA 2017)

emojiEmoji Movie
86 minút.
Scenár: Tony Leondis, Eric Siegel, Mike White. Réžia: Tony Leondis. Výtvarník: Carlos Zaragoza. Strih: William J. Caparella. Hudba: Patrick Doyle. V pôvodnom znení účinkujú: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph, Steven Wright, Jennifer Coolidge, Patrick Stewart, Christina Aguilera, Sofía Vergara a ďalší. V slovenskom znení účinkujú: Michal Hallon, Juraj Kemka, Táňa Pauhofová, Petra Polnišová, Peter Rúfus, Lucia Vráblicová, Maroš Kramár, Marek Suchitra, Matej Sajfa, Lukáš Frlajs, Ivan Tásler a ďalší.
Slovenská premiéra 10. augusta 2017
V roku 2012 nám štúdiá Walt Disney Animation vo filme Ralph Rozbi-to ukázali, ako to vyzerá vo svete videohier. V roku 2015 nám štúdiá Pixar vo filme V hlave ukázali, ako to vyzerá v detskej mysli. V roku 2016 nám štúdiá Warner Bros. Animation vo filme Bociany ukázali, odkiaľ sa berú deti. Teraz prichádzajú štúdiá Sony Pictures Animation, aby ná ukázali, ako to vyzerá v našich mobilných telefónoch. Rušné mesto Textopolis sa nachádza v četovacej aplikácii a obývajú ho Smajlíci. Zmysel ich života je prostý: byť vyvolení a použití majiteľom telefónu pri konverzácii. Gene sa však od ostatných Smajlíkov líši. Môže vyjadrovať mnoho rôznych emócií, čo komplikuje život jemu i celému svetu v mobile. Až tak, že hrozí oprava, preformátovanie – a teda zánik celého smartfónového univerza. Gene s priateľmi Dajnatom a Hekerkou sa vydávajú na záchrannú misiu. Režisér a spoluscenárista Tony Leonidis, odídenec od Disneyovcov (Lilo a Stitch 2) má na rováši animáky Igor a Kung Fu Panda: Tajomstvo majstrov. Emoji Film do kín sprevádza krátky predfilm Šteňa, situovaný do známeho Hotela Transylvánia.
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.