Deep: Dobrodružstvo pod hladinou (Španielsko-USA-Belgicko 2017)

DEEPDeep
92 minút.
Scenár: Julio Soto Gurpide, Jose Tatay, Joe Vitale, Mike de Seve. Réžia: Julio Soto Gurpide. Výtvarník: Estefania Pantoja. Hudba: Fernando Velázquez. V slovenskom znení účinkujú: DISTRIBUTÉR NEUVÁDZA.
Slovenská premiéra 18. mája 2017
Celovečerný digitálne animovaný režijný, scenáristický a producentský debut španielskeho dokumentaristu Julia Soto Gurpideho nezaprie, že ako spoluscenáristi sa na ňom podieľali Joe Vitale a Mike de Seve, autori lacných animákov, plagizujúcich disneyovky, pixarovky, Madagascar a iné úspešné snímky. Aj španielsko-belgický film s americkou koprodukčnou účasťou túži priživiť sa na popularite snímok Hľadá sa Nemo – Hľadá sa Dory. V budúcnosti, keď Zem zaplavili oceány, malá odvážna chobotnička Deep, neurotická kreveta Elis a nemotorný morský čert Evo hľadajú záchranu svojho domova. Objavia vodný svet, v ktorom ich čakajú rybie zombie, speváčka na Titanicu, rapujúca armáda krabov, zaplavený Broadway, jazda metrom, diabolský tučniak a pravdepodobne najhlúpejší delfín, aký kedy žil. Nakoniec objavia nečakané tajomstvo a dostanú šancu obnoviť zašlú slávu oceánov. Kto by odolal?
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.