Cuky Luky Film videlo 53 000 divákov

Okrem masívnej návštevnosti však o kvalitách tejto bláznivej komédie svedčia aj pochvaly mnohých recenzentov. Tí vo vyčíňaní bratislavských paničiek vidia kritiku slovenského šoubiznisu a film prirovnávajú napríklad ku kultovej paródii s názvom Borat. Film je podľa nich vydareným pokusom o šialenú domácu komédiu a ocenili by, keby nebola na dlhý čas poslednou.

Za veľkou návštevnosťou však stojí aj fakt, že sa tvorcovia po bratislavskej premiére rozhodli Cuky Luky Film predstaviť divákom po celom Slovensku. V jedenástich slovenských mestách im minulý týždeň umožnili osobné stretnutie s predstaviteľkami hlavných hrdiniek Petrou Polnišovou a Zuzanou Šebovou, producentom Danom Danglom a ďalšími hercami z filmu. Sekundujú im Lukáš Latinák a Diana Mórová. Za tvorbou filmu stojí skúsený a talentovaný tvorivý tím. Producentom filmu je Dano Dangl, režisérom Karel Janák (Snowborďáci, Rafťáci) a za kameru sa postavil ostrieľaný Tomáš Juríček (Kandidát). Cuky Luky Film prináša na plátna kín spoločnosť Itafilm.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.