Únos mal rekordný víkend

Film Únos režisérky Mariany Čengel Solčanskej, sa dostal na prvú priečku vo víkendovej návštevnosti slovenských a českých filmov v našich kinách. Prekonal tak megahit Všetko alebo nič alebo film Červený kapitán či Báthory Juraja Jakubiska. Súčasne sa film Únos dostal do rebríčka TOP 10 najlepších otváracích víkendov podľa návštevnosti v slovenských kinách a z 8. miesta za sebou zanechal kinohity Fantastické zvery a ich výskyt, všetky diely Harryho

Pottera, či bondovku Spectre a mnohé iné...

Režisérka a scenáristka filmu Mariana Čengel Solčanská neskrývala svoju radosť: „Najlepším meradlom úspechu slovenského filmu je jeho návštevnosť práve na Slovensku. Som veľmi rada, že tento ťažký ľudská príbeh zaujal toľko divákov a stal sa aj predmetom celospoločenskej diskusie. Ďakujem všetkým, ktorí prispeli k jeho vzniku a všetkým, ktorí sa prišli pozrieť.“ Úspešnú návštevnosť komentuje i producent film Milan Stráňava: "To, že diváci chodia na film Únos a že sa rozpútala debata o tejto téme, je veľká satisfakcia... Ďakujem všetkým za priazeň."

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.