Bodi: Psia Superstar (USA-Čína 2016)

rockdogRock Dog
80 minút.
Scenár: Denise Bradley, Ash Brannon, Vincente DiSanti, Will Finn, Carolyn Gair, Zheng Jun, Nicole McMath, Kurt Voelker, Josh Zinman. Réžia: Ash Brannon. Výtvarník: Christian Schellewald. Strih: Ivan Bilancio, Ed Fuller. Hudba: Rolfe Kent. Účinkujú: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons, Lewis Black, Kenan Thompson, Mae Whitman, Jorge Garcia, Matt Dillon, Sam Elliott, Will Finn, Ash Brannon, Liza Richardson, Julie Craig a ďalší.
Slovenská premiéra 23. februára 2017
Deväť scenáristov a 22 producentov stojí za čínsko-americkým projektom s relatívne skromným rozpočtom 60 miliónov dolárov. Tibetský mastif Bodi nestojí o tradičné povolanie strážneho psa. Jeho snom je hrať rock. Šokuje tým nielen rodinu, ale aj vlčiu mafiu – a svoj idol, rockera Angusa Scattergooda, premenovaného u nás veľmi neobratne na Oskara Mačkostara. A vôbec – ťažko možno vysvetliť, prečo bolo treba animovanú snímku, určenú skôr staršej mládeži, premenovať z úderného všeobecne zrozumiteľného Rock Dog na ťarbavé rozpačité Bodi: Psia Superstar. Aj bratia Česi, notorickí premenovávači známych filmov, sa tentoraz miernili a pridelili jej distribučný názov Pes ro(c)ku. Slovenský distributér je – ako zvyčajne – skúpy aj na údaje o dabingu. Neuverejnil zatiaľ mená prekladateľov ani dabingových hercov, iba informáciu, že do slovenských kín snímku posiela so slovenským a s maďarským znením. Jól van!
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.