Lego® Batman vo filme (USA-Dánsko-Austrália 2017)

lego batmanThe Lego Batman Movie
104 minút.
Scenár: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna, Erik Sommers, Jared Stern, John Whittington. Réžia: Chris McKay. Výtvarník: Grant Freckelton. Strih: David Burrows, John Venzon, Matt Villa. Hudba: Lorne Balfe. Účinkujú: Jenny Slate, Will Arnett, Ralph Fiennes, Zoë Kravitz, Channing Tatum, Rosario Dawson, Jonah Hill, Jemaine Clement, Zach Galifianakis, Michael Cera, Seth Green, Mariah Carey, Eddie Izzard, Doug Benson a ďalší.
Slovenská premiéra 9. februára 2017
Do slovenských kín sa dostáva prvý film, ktorý má v názve symbol ochrannej značky ®. Nie je to však prvý film založený na skladačke Lego, ani posledný. Lego-filmy začínajú tvoriť svojrázny subžáner. Nie každému je po chuti, no má významný počet fanúšikov, a tak filmové štúdiá Warner Animation Group, komiksový gigant DC Entertainment a dánsky výrobca skladačiek Lego dali sily dohromady a v austrálsko-dánsko-americkej koprodukcii s nezverejneným rozpočtom nakrútili vyše stominútový digitálne animovaný rodinný film, láskyplne parodujúci batmanovský mýtus. Pätnásť rokov po celovečernom hranom debute sa v ňom k réžii pre kiná vrátil Chris McKay, známejší ako tvorca televíznych animovaných seriálov. Do slovenských kín film vstupuje vo všetkých mysliteľných formátoch (2D, 3D, IMAX), so slovenským dabingom i v pôvodnom znení s titulkami.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.