Resident Evil: Posledná kapitola (USA 2016)

resident evil posledna kapitolaResident Evil: The Final Chapter
106 minút.
Scenár a réžia: Paul W.S. Anderson. Kamera: Glen MacPherson. Strih: Doobie White. Hudba: Paul Haslinger. Účinkujú: Milla Jovovich, Shawn Roberts, Ali Larter, Sienna Guillory, Wentworth Miller, Urb Johann, Bingbing Li, Spencer Locke, Joon-ki Lee, Iain Glen, William Levy, Lee Raviv, Fraser James, Ruby Rose, Eoin Macken, Even Anderson a ďalší.
Slovenská premiéra 26. januára 2017
Známy tvorca hrubozrnnej komercie Paul William Scott Anderson (Mortal Kombat, Žoldnier: Légia skazy, Votrelec vs. Predátor, Traja mušketieri) prišiel pred pätnástimi rokmi s filmom, inšpirovaným kultovou videohrou o boji sexi krásky proti hordám zombií. Jednoduchý námet pre jednoduché publikum vydal už na šiestu časť – a štvrtú v Andersonovej réžii. Priamo nadväzuje na predchádzajúci diel. Alice (Milla Jovovich) prežila kľúčový boj s nemŕtvymi a teraz sa vracia na miesto, kde sa to celé začalo. V podzemnom komplexe Hive v Raccoon City zhromažďuje spoločnosť Umbrella Corporation všetky sily na  finálny útok proti posledným živým ľuďom. Thriller má tú najúčinnejšiu reklamu: kaskadérka Olivia Jacksonová, ktorá pri nakrúcaní riskantných scén zastupovala Jovovichovú, utrpela pri zrážke motorky s kamerou vážne poranenia a prišla o ruku, ďalšieho člena štábu počas nakrúcania usmrtil automobil.
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.