Spojenci (USA-Veľká Británia 2016)

spojenciAllied
124 minút.
Scenár: Steven Knight. Réžia: Robert Zemeckis. Kamera: Don Burgess. Strih: Mick Audsley, Jeremiah O'Driscoll. Hudba: Alan Silvestri. Účinkujú: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Charlotte Hope, Raffey Cassidy, Lasco Atkins, Marion Bailey, Christian Rubeck, Daniel Betts, Philippe Spall, Lukas Johne, Simon McBurney, August Diehl a ďalší.
Slovenská premiéra 26. januára 2017
Do roku 1942, v ktorom mal premiéru najkultovejší z kultových filmov Casablanca, situovali tvorcovia príbeh romantickej drámy Allied. V roku 1942 kanadský agent Max Vatan (Brad Pitt) zoskakuje padákom do dún marockej púšte s cieľom zabiť v Casablanke nemeckého veľvyslanca. Francúzska odbojárka Marianne (Marion Cotillard), má hrať jeho manželku a pomôcť mu so splnením misie. Vzťah, ktorý má byť maskovaním, prerastie do vášnivej lásky. Po zavŕšení misie sa v Londýne zosobášia, založia si rodinu… a potom Max dostane rozkaz zlikvidovať Marianne, lebo je vraj nemecká špiónka. Hviezdne obsadený film Roberta Zemeckisa za 85 miliónov dolárov nakrútili v Londýne a na Kanárskych ostrovoch.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.