Grand Prix pre Slobodu pod nákladom

Svoje rozhodnutie zdôvodnili: „Je to úžasný film kvôli svojej kráse a nádeji, ide z neho skromnosť. Je to film o viere a oddanosti horám. Ponúka pokoj a harmóniu - tak prepotrebnú v dnešnom svete.“ Dokument o najstaršej generácii tatranských nosičoch režiséra Pavla Barabáša tak získal v krátkom čase desiate ocenenie.

Bilbao Mendi Film Festival sa konal od 9. do 18. decembra a ponúkol okrem výberu najlepších 40-ich filmov z celého sveta aj prednášky, workshopy a množstvo sprievodných podujatí. Španielske mesto Bilbao sa stalo strediskom horolezcov, dobrodruhov, filmárov a umelcov. Každý rok ho navštívi tisíce ľudí, pretože festival patrí medzi najdôležitejšie svojho druhu. Dokument Sloboda pod nákladom mal premiéru v kine 6.9.2016 a patrí medzi najnavštevovanejšie filmy distribuované Asociáciou filmových klubov za tento rok. Diváci ho stále môžu vidieť v našich kinách alebo na DVD. Televízna premiéra filmu bude 23.12.2016 na Dvojke.

Viac: http://www.k2studio.sk/filmy/sloboda-pod-nakladom

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.