Inkarnácia (USA 2016)

inkarnaciaIncarnate
91 minút.
Scenár: Ronnie Christensen. Réžia: Brad Peyton. Kamera: Dana Gonzales. Strih: Jonathan Chibnall, Todd E. Miller. Hudba: Andrew Lockington. Účinkujú: Carice van Houten, Aaron Eckhart, David Mazouz, Catalina Sandino Moreno, Emjay Anthony, Breanne Hill, Karolina Wydra, Matt Nable, Keir O'Donnell, Mark Steger , Tomas Arana a ďalší.
Slovenská premiéra 15. decembra 2016
Nadchádzajúce vianočné sviatky pokoja, mieru a lásky už desaťročia provokujú obchodníkov s filmovou zábavou uvádzať do kín pravý kontrast – drsné krvavé thrillery a horory. Tento rok nie je výnimka, a tak tu máme posadnutého jedenásťročného Camerona (David Mazouz), jeho starostlivú mamičku (Carice van Houten) a veselú partičku vatikánskych exorcistov. Scenárista Ronnie Christensen má na rováši predlohy k filmom s veľavravnými názvami Letecká katastrofa či Žralok zabijak, Brad Peyton režíroval snímky ako Mačky a Psi 2: Pomsta Kitty Galore, Cesta na tajomný ostrov 2 a San Andreas. Horor s rozpočtom 5 miliónov dolárov nakrútil už v roku 2013, ale do kín sa dostal až teraz. V tých amerických však znechutil rovnako publikum aj recenzentov...
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.