Richard Müller: Nespoznaný (Slovenská republika-Česká republika 2016)

muller90 minút.
Scenár: Miro Remo, Marek Kučera. Réžia a kamera: Miro Remo. Strih: Marek Kráľovský. Hudba: Richard Müller a Fragile. Účinkujú: Richard Müller, Soňa Müllerová, Iva Bittová, Wanda Wolfová, Ema Müllerová, Adnan Hamzic, Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos, Kamil Mikulčík, Peter Lacho, Marek Schurger, Andrej Šeban, Juraj Kuchárek, Nora Krchňáková, Dan Bárta, Helena Vondráčková, Martin Dejdar, Marián Čekovský, Adela Banášová, Ján Kuric, Michal Horáček a ďalší.
Slovenská premiéra 17. novembra 2016
Slovenské filmy o figúrkach domácej populárnej hudby nemajú práve najlepšie meno – a je ich biedne málo. Jedno i druhé chce naprávať kontroverzný 33-ročný dokumentarista Miro Remo (Pohoda, Comeback, Cooltúra). Paradoxne jeho najuznávanejším filmom je stále strednometrážna študentská snímka Arsy-Versy. Asociácia slovenských filmových klubov uvádza do našich kín celovečerný filmový portrét skladateľa a interpreta Richarda Müllera, nakrútený v rokoch 2013-16. Chce byť „intímnym rezom do života legendárneho speváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertného turné s kapelou Fragile“. Ak stojíte o pohľad do temných hlbočín Müllerovej mysle a nemáte strach, hor' sa do (klubového) kina!
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.