Rozprávky pre Emu (Česká republika 2016)

rozpravky-pre-emuPohádky pro Emu
112 minút.
Scenár a réžia: Rudolf Havlík. Kamera: Václav Tlapák. Strih: Boris Machytka. Hudba: Ondřej Konvička. Účinkujú:  Ondřej Vetchý, Ema Švábenská, Aňa Geislerová,Vilma Cibulková, Anna Polívková, Jiří Dvořák, Marek Taclík, Oldřich Vlach, Jana Bernášková, Věra Křesadlová, Petr Čtvrtníček, Jakub Volák, Andrea Hoffmannová a ďalší.
Slovenská premiéra 3. novembra 2016
S blížiacimi sa Vianocami začnú v kinách pribúdať slzičkové rozprávky pre dospelých o tom, že ľudia sú v podstate dobrí a život je krásny. Absolvent pražskej grafickej priemyslovky a známy cestovateľ Rudolf Havlík po sérii televíznych cestopisov predvlani debutoval ako filmár neveľmi úspešnou romantickou komédiou Zejtra napořád. Teraz sa vracia príbehom starého mládenca Petra Millera (Ondřej Vetchý), roky žijúceho v Londýne, ktorého v Čechách zomierajúca žena označí za otca svojej dcéry. Petr síce netuší, o čo ide, no i tak sa rozhodne spraviť čokoľvek, len aby malá Ema (Ema Švábenská) neskončila v domove. Aj fingovať manželstvo s podobne postihnutou Marií (Aňa Geislerová). Alebo – slovami distributéra: „Peter už dávno prestal veriť na lásku, ale zázraky sa občas stávajú...“
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.